Mini Madaras

2 900 Ft

 

A SÓbarárok mindig párban járnak, pillanatok alatt megmelegszenek és finoman körbeölelik a fület, kezet, arc-és homloküreget…és nem utolsó sorban a szívet is. A mini madárkák és a benne lévő parajdi só, csodákra képesek. Ugye Te is érzed?

Az ár 2 db mini sópárnára értendő.

Mérete: 10*15 cm

súlya: kb 150 gramm

 

 

Kategória:

Parajdi sópárna használati tanácsok

Parajdi sópárna csak természetes parajdi kristálysóból áll, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz ráadásul olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusait.

Melegen használva:

Körülbelül 10 percen keresztül melegítse sütőben 50-60 fokon, ezután helyezze a kezelendő testfelületre. Annak érdekében, hogy a vászonanyag ne égjen meg, lehetőleg hőálló edényben melegítse fel. Mikrohullámú sütőben nem javasolt a párna melegítése. A Parajdi sópárna szemcséi hosszú időn keresztül tárolják a melegítés során felvett hőt.

Csak óvatosan a meleggel: A túlságosan forró sópárna sérülést okozhat! Mielőtt a kezelendő testfelületre tenné, mindenképpen ajánlott ellenőrizni a párna hőmérsékletét.

A Parajdi sópárna melegen a következő panaszokra alkalmazható:

Középfül- és arcüreggyulladás, hát- és derékfájás, illetve minden olyan esetben, amikor kellemes érzetet ad a meleg borogatás.

Hidegen használva:

Helyezzük a Parajdi sópárnát körülbelül fél órára a mélyhűtőbe, majd hidegen tegyük a kezelendő, sajgó testfelületre. A hideg vizes borogatással szemben a Parajdi sópárna nem áztatja el a ruhánkat és az ágyneműt sem, valamint sokkal tartósabban őrzi a hideget is. Ráadásul a Parajdi só már önmagában is gyulladáscsökkentő hatással bír.

A Parajdi sópárna hidegen a következő panaszokra alkalmazható:

Ficam, zúzódás, rándulás, illetve minden olyan esetben, amikor hűsítő élményre vágyunk a hideg borogatástól.

A Parajdi sópárna testhőmérsékleten, alvópárnaként alkalmazva:

A sópárna kispárnaként is alkalmazható. Alvás közben a testhőmérséklet hatására aktiválódnak a párnában található sóionok, melyek jótékonyan hatnak a nyálkahártyára, miközben nyugtatják azt, ezáltal csökkentve a megfázásos vagy allergiás köhögési ingert.

Az alvás állapotában légzésünk nyugodt, kiegyensúlyozott, így a mikroszkopikus sószemcsék a belégzés során a legkisebb hörgőkbe is eljutnak, ahol csökkentik a gyulladást, és segítenek elfolyósítani a letapadt váladékot, ami így könnyebben ürülhet ki a szervezetből.

A Parajdi sópárnával történő alvás különösen ajánlott és jótékony hatású asztmatikus, allergiás, felsőlégúti megbetegedések, náthás panaszok esetén.

Hatására nyugodtabban alszunk éjszaka, miközben természetes úton segíti a gyógyulásunkat is a Parajdi sópárna.

A pamutvászon huzat levehető és 30 ° mosható!