Azt mondják a marketingesek, hogy minden termék mellé érdemes kitalálni egy storyt…a só4you mellé, nem kell kitalálni…
Az egész egy durva nyakfájással kezdődött és hogy mi lesz a vége???

Szóval, az úgy történt, hogy évek óta küzdöttem váll és nyaki fájdalmakkal…ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy egy rossz mozdulattól hetekre beállt a nyakam. Így aztán a jobbra fordulás, csak egész testtel ment. A vezetésnél a gyerekeket kellett megkérnem, hogy figyeljék a forgalmat, amellett, hogy a fájdalom szinte teljesen megbénított…
Ekkor találkoztam egy profi gyógymasszőrrel, aki konkrétan már egy alkalom után megmentett a fájdalomtól. De nem is ez a story lényege, hanem miközben én szenvedő arccal tűrtem a masszírozást, szóba került, hogy sópàrnákat tervezek és varrok.
Ahogy a görcsök elkezdtek feloszlani a testemből, úgy kezdett körvonalazódni egy úgy új ötlet terve, miszerint milyen jó lenne, ha valahogy rögzíteni tudnánk a megmelegített sópárnát a fájó részre.
Hamar meg is született egy innovatív termék ötlete. A derék és nyakmelegítő párnák terve…
Több hétig feküdtem a masszőrasztalon, miközben ötleteltünk, aztán rajzolgattunk, anyagot választottunk, logót álmodtunk, prototípusokat készítettünk (sokat), próbálgattunk…
…magyarul, terméket fejlesztettünk…
A Só4you lett az eredménye…
Mi imádjuk, hiszünk benne:
-mert 100% -ban természetes anyagokból készült
-mert hand made termék
-mert a parajdi sóban 84 féle ásványi anyag található, ami melegítés során a légutakba kerül
-mert a párnák tökéletesen alkalmazkodnak a test vonalaihoz, így viselésük kényelmes.
-mert többfunkciós, így napi szinten használható

Szóval ennyi a mi történetünk, vagyis a történetünk kezdete… hiszen Jani egy fiatal fizioterapeuta aki tele van energiával és ötlettel én pedig egy több éves tapasztalattal rendelkező (jóval idősebb 🙈) sok gyerekes anyuka vagyok így igazán jól tudunk együtt alkotni.
Szurkoljatok nekünk és próbáljátok ki a só4you-t!