Szív alakú páros sópárna

9900 Ft

Lepd meg magatokat egy páros sópárna szettel!
A szett 2 db 1-1 kilós parajdi sópárnát tartalmaz, amely egymás mellé helyezve egy szívet alkot! Ha igazán jól szeretnétek pihenni, akkor ne hagyjátok ki a limitált darabszámú sópárnákat!

Gyerekek és felnőttek is használhatják, egészségmegőrző- és légtisztító hatása miatt azoknak is ajánlott, akik nem szenvednek légúti panaszoktól.

  • Anyaga: külső huzat 100% oko tex100 prémium pamutvászon
  • Belső huzat: 100% pamut angin
  • Töltet: eredeti parajdi só

Mérete: 1 darabra vonatkozóan 36×21 cm.

Parajdi sópárna használati tanácsok

Parajdi sópárna csak természetes parajdi kristálysóból áll, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz ráadásul olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusait.

Melegen használva:

Körülbelül 20 percen keresztül melegítse sütőben 50-60 fokon, ezután helyezze a kezelendő testfelületre. Annak érdekében, hogy a vászonanyag ne égjen meg, lehetőleg hőálló edényben melegítse fel. Mikrohullámú sütőben nem javasolt a párna melegítése. A Parajdi sópárna szemcséi hosszú időn keresztül tárolják a melegítés során felvett hőt.

Csak óvatosan a meleggel: A túlságosan forró sópárna sérülést okozhat! Mielőtt a kezelendő testfelületre tenné, mindenképpen ajánlott ellenőrizni a párna hőmérsékletét.

A Parajdi sópárna melegen a következő panaszokra alkalmazható:

Középfül- és arcüreggyulladás, hát- és derékfájás, illetve minden olyan esetben, amikor kellemes érzetet ad a meleg borogatás.

Hidegen használva:

Helyezzük a Parajdi sópárnát körülbelül fél órára a mélyhűtőbe, majd hidegen tegyük a kezelendő, sajgó testfelületre. A hideg vizes borogatással szemben a Parajdi sópárna nem áztatja el a ruhánkat és az ágyneműt sem, valamint sokkal tartósabban őrzi a hideget is. Ráadásul a Parajdi só már önmagában is gyulladáscsökkentő hatással bír.

A Parajdi sópárna hidegen a következő panaszokra alkalmazható:

Ficam, zúzódás, rándulás, illetve minden olyan esetben, amikor hűsítő élményre vágyunk a hideg borogatástól.

A Parajdi sópárna testhőmérsékleten, alvópárnaként alkalmazva:

A sópárna kispárnaként is alkalmazható. Alvás közben a testhőmérséklet hatására aktiválódnak a párnában található sóionok, melyek jótékonyan hatnak a nyálkahártyára, miközben nyugtatják azt, ezáltal csökkentve a megfázásos vagy allergiás köhögési ingert.

Az alvás állapotában légzésünk nyugodt, kiegyensúlyozott, így a mikroszkopikus sószemcsék a belégzés során a legkisebb hörgőkbe is eljutnak, ahol csökkentik a gyulladást, és segítenek elfolyósítani a letapadt váladékot, ami így könnyebben ürülhet ki a szervezetből.

A Parajdi sópárnával történő alvás különösen ajánlott és jótékony hatású asztmatikus, allergiás, felsőlégúti megbetegedések, náthás panaszok esetén.

Hatására nyugodtabban alszunk éjszaka, miközben természetes úton segíti a gyógyulásunkat is a Parajdi sópárna.

A pamutvászon huzat levehető és 30 ° mosható!

További információk

forma

Csepp, Felhő

so-mennyiseg

1 kg sóval töltve, ½ kg sóval töltve