Parajdi sópárna-virágos mező

3 900 Ft4 900 Ft

A párnákat általában esőcsepp vagy felhő formában készítem, így kényelmes rajtuk feküdni, ölelgetni őket, vagy csak a fejünk mellé tenni éjszakára. Gyerekek és felnőttek is használhatják, egészségmegőrző- és légtisztító hatása miatt azoknak is ajánlott, akik nem szenvednek légúti panaszoktól.

  • Anyaga: külső huzat 100% oko tex100 prémium pamutvászon
  • Belső huzat: 100% pamut angin
  • Töltet: eredeti parajdi só

Parajdi sópárna használati tanácsok

Parajdi sópárna csak természetes parajdi kristálysóból áll, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz ráadásul olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusait.

Melegen használva:

Körülbelül 20 percen keresztül melegítse sütőben 50-60 fokon, ezután helyezze a kezelendő testfelületre. Annak érdekében, hogy a vászonanyag ne égjen meg, lehetőleg hőálló edényben melegítse fel.

Meleglevegős sütőben 75 fokon 10 perc a melegítési idő.

Mikrohullámú sütőben nem javasolt a párna melegítése. A Parajdi sópárna szemcséi hosszú időn keresztül tárolják a melegítés során felvett hőt.

Csak óvatosan a meleggel: A túlságosan forró sópárna sérülést okozhat! Mielőtt a kezelendő testfelületre tenné, mindenképpen ajánlott ellenőrizni a párna hőmérsékletét.

A Parajdi sópárna melegen a következő panaszokra alkalmazható:

Középfül- és arcüreggyulladás, hát- és derékfájás, illetve minden olyan esetben, amikor kellemes érzetet ad a meleg borogatás.

Hidegen használva:

Helyezzük a Parajdi sópárnát körülbelül fél órára a mélyhűtőbe, majd hidegen tegyük a kezelendő, sajgó testfelületre. A hideg vizes borogatással szemben a Parajdi sópárna nem áztatja el a ruhánkat és az ágyneműt sem, valamint sokkal tartósabban őrzi a hideget is. Ráadásul a Parajdi só már önmagában is gyulladáscsökkentő hatással bír.

A Parajdi sópárna hidegen a következő panaszokra alkalmazható:

Ficam, zúzódás, rándulás, illetve minden olyan esetben, amikor hűsítő élményre vágyunk a hideg borogatástól.

A Parajdi sópárna testhőmérsékleten, alvópárnaként alkalmazva:

A sópárna kispárnaként is alkalmazható. Alvás közben a testhőmérséklet hatására aktiválódnak a párnában található sóionok, melyek jótékonyan hatnak a nyálkahártyára, miközben nyugtatják azt, ezáltal csökkentve a megfázásos vagy allergiás köhögési ingert.

Az alvás állapotában légzésünk nyugodt, kiegyensúlyozott, így a mikroszkopikus sószemcsék a belégzés során a legkisebb hörgőkbe is eljutnak, ahol csökkentik a gyulladást, és segítenek elfolyósítani a letapadt váladékot, ami így könnyebben ürülhet ki a szervezetből.

A Parajdi sópárnával történő alvás különösen ajánlott és jótékony hatású asztmatikus, allergiás, felsőlégúti megbetegedések, náthás panaszok esetén.

Hatására nyugodtabban alszunk éjszaka, miközben természetes úton segíti a gyógyulásunkat is a Parajdi sópárna.

A pamutvászon huzat levehető és 30 ° mosható!

További információk

forma

Csepp, Felhő

so-mennyiseg

1 kg sóval töltve, ½ kg sóval töltve